Spraytan

 

Hos byRosenberg er du sikker på at få en flot og naturlig glød, når du bliver spraytannet. Du vil sammen med din behandler, snakke om hvilke muligheder du har, samt hvordan du bedst muligt behandler din hud efterfølgende. Du er i trygge hænder igennem hele behandlingen, og du kan forvente en farve, som holder sig flot og jævn i 5-10 dage. Behandlingen er fuldstændig ufarlig, og der bliver kun brugt gennemtestede produkter. Vi har 5 forskellige farver, som du kan vælge mellem, fra lys tan til ekstra mørk, og bare rolig, din behandler guider dig til at vælge den helt rigtige farve til lige netop din hudtype.

 

 

Før behandlingen

 

For at opnår det bedste og mest holdbare resultat, skal du peele din hud fri for døde hudceller aftenen inden din behandling. Brug en god bodyscrub eller skrubbehandske til formålet. Når du har skrubbet huden ren, er det rigtig godt at tilføre huden fugt med en god bodylotion. Det er dog vigtigt at du ikke bruger deodorant, bodylotion eller makeup, på selve behandlingsdagen, da det vil kunne lave streger og ujævnheder i din spraytan. Hårfjerning må gøres op til 24 timer inden.

 

Efter behandlingen

 

Alt efter hvilken farve du har valgt, skal du vente med at gå i bad efter din behandling. Din behandler vil fortælle dig efter behandlingen, hvad vi anbefaler. Efter din behandling, kan farven se ujævn ud, men dette er helt normalt, og vil udligne sig efter du har skyllet overskudsfarve af. Husk også at hænder og fødder ikke må komme i vand efter behandlingen. Du må ikke fjerne hår i 24 efter din behandling, da det vil fjerne din farve, eller gøre den ujævn. Hvis du vil have din farve til at holde optimalt, er det vigtigt at bruge en god bodylotion i dagene efter din behandling. Tag løst og mørkt tøj med, som du kan tage på efter endt behandling, da farven kan smitte af på tøjet.

 

Behandlingen

 

Inden behandlingen, påføres en beskyttende salve på dine negle, således at du ikke risikerer at de bliver gule og misfarvede af spraytannings væsken. Påføringen af din spray tan foretages i rolige omgivelser, og du er altid alene med din behandler, når behandlingen udføres. Sprattannings væsken påføres med et proffesionel sprøjte, som forstøver ganske fint. Det gør at farven bliver fordelt jævnt, og du undgår striber. Du bestemmer selv hvor meget tøj, du har på under behandlingen. Vi anbefaler dog at du tager mørkt undertøj på, da farven vil smitte af. Farven forsvinder dog nemt i vask.