Negle

 

Et gammelt ordsprog siger, at dine hænder er dit visitkort, og det kan der være noget om. Flotte og velplejede negle er ihvert fald noget de fleste ønsker at have. Dog kan det være svært, i en travl hverdag, at fgå tid til at få ordnet negle hele tiden. Derfor tilbyder jeg hos byROSENBERG flere forskellige holdbare behandlinger, så du slipper for at tænke alt for meget over hvordan dine hænder og negle ser ud. Ønsker du blot en manicure, eller måske ønsker du også at få lagt lag på. Valget er dit, uanset hvad du vælger, så vil du med garanti forlade klinikken med flottere og sundere negle end da du kom.

 

 

Manicure

 

Denne behandling giver dig flotte og velplejede negle. De files først i den ønskede længde og form. Derefter påføres en håndmaske, som fjerner døde hudceller, samt fugter. Dine neglebånd bliver ordnet, så neglen fremstår flot og ren. Derefter følger en lækker, og plejende håndmassage.

 

Shellac

 

Denne behandling giver dig smukke negle. Dine negle bliver filet i form, overskydende neglebånd bliver fjernet, og efterfølgende påføres shellac. Først en base coat, derefter 1-2 lag farve, og afsluttende en top coat.  Inden du går ud af døren masseres en negleolie ind i negle og neglebånd.

Lakken tørres under LED lys, hvilket får shellacen til at holde 14+ dage.

 

Aftagning af Shellac

 

Behandlingen indebærer aftagning af Shellac. Efter aftagning, masseres plejende olie ind i negle og neglebånd.