Kropsbehandlinger

 

Trænger du til lidt selvforkælelse? Så kom forbi klinikken, og få en stund for dig selv, hvor det kun handler om at slappe af. Massagen foregår i klinikkens rolige lokale, kun dig og din behandler. Der bliver masseret med en afslappende og fugtgivende olie, og falder du i søvn under din massage, er det helt okay. Det kan nemlig være rart at koble helt af, og tømme hovedet for tanker, og bare give dig hen til roen. Efter din behandling vil du blive tilbudt lidt koldt at drikke, så din krop og dit sind er afslappet og klar til din videre færden.

 

 

Kropsmassage

 

Denne behandling er en afslappende wellness massage. Hele kroppen, fra top til tå, masseres med en afslappende olie. Massagen inkluderer massage af nakke, skuldre, lænd, ben, arme og hænder. 
Bemærk: Der behandles ikke på skader eller lign.

 

Ryg- og nakke massage

 

Har du spændinger i nakke og skuldre, så er det denne behandling du skal vælge. Her er der udelukkende fokus på nakke og skuldre. Massagen er en afslappende wellness massage, som udføres ved brug af en afslappende olie.
Bemærk: Der behandles ikke på skader eller lign.

 

Kropspleje

 

En lækker, og plejende kropspleje er alpha og omega, hvis du ønsker en smuk og sund hud. Med den rigtige hudplejerutine, vil din krop have de bedste forudsætninger, for at være den bedste udgave af sig selv. Start din egen wellness rutine derhjemme, med en lækker bodyscrub, en blød showergel, og afslut din kropspleje, med en let lotion eller ultra fugtgivende olie.