Handelsbetingelser

 

Ring eller send en mail 

Du kan ringe til mig mellem kl. 09.00 - 15.00 alle dage.

Sender du en mail til mig, forsøger vi altid at vende tilbage til dig indenfor 4 timer, på hverdage.

Generelle oplysninger

byROSENBERG (Handel på byrosenberg.dk indgås med dette firma)  
Kirkevænget 291 
8310 Tranbjerg
E-mail: sara@byrosenberg.dk
Telefonnummer: 22 56 41 94
MobilePay nummer: 940312

CVR: 43168932
Bank: Arbejdernes Landsbank
Konto nr.: 5394 0000250064

Bestilling

På byrosenberg.dk kan du købe skønhedsprodukter, gavekort og bestille behandlinger.
 

** Gratis indpakning

Hos byROSENBERG tilbyder vi at pakke din bestilling flot ind. Endda helt gratis. Vi bliver dog nødt til at tilsidesætte denne ekstra service under speciale store events som f.eks. Black Friday eller hvis det er fysisk umuligt at pakke bestillingen pænt ind samt få det fragtet forsvarligt. 


Betaling

Betaling kan ske med:
- VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, JCB og American Express
- MobilePay

Alle transaktioner på byrosenberg.dk er gebyrfrie. Bortset fra handel med American Express.

Beløbet trækkes først, når bestillingen sendes, og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Alle priser i webshoppen er angivet i danske kroner.

Gavekort

Ved køb med brug af gavekort, husk af værdien at selve varekøbet inkl. moms og ekskl. fragt skal svarer til minimum gavekortets værdi. Dvs. fragten kan ikke medregnes som en del af varekøbet.
 

Fragtpris

Alle ordrer bestilt hverdage inden kl. 14.00 afsendes samme dag.
Ordrer bestilt efter kl. 14.00 sendes den førstkomne hverdag.

Vi er lagerførende på de varer som du finder på vores hjemmeside. Det kan forekomme at enkelte varer er udsolgte og der kommer ekstra leveringstid på. I så fald skal vi nok kontakte dig. Du kan se lagerstatus under hvert produkt.


Det skal være nemt for dig at få din pakke leveret, derfor kan du vælge i mellem flere forsendelsesmetoder:

Levering til erhvervsadresse med GLS - kr. 59,-
Levering til GLS pakke shop - kr. 29,-
Levering til privatadresse med GLS - kr. 59,-
Levering til udland er med den lokale pakkepost - fra kr. 55,-
Afhent din ordre på vores lager i 8310 Tranbjerg (Aarhus) - så sparer du portoen.

Hvis du handler for over 399,- sparer du fragten og leveringen bliver fragtfri til nærmeste pakkeshop.
Ønskes ordre over 399,-, leveres til privatadresse koster dette altid 59,-. 

Erhvervsadresse: Pakken leveres til din arbejdsplads og du sparer turen til posthuset. Levering er med GLS.

GLS pakke shop: Send din pakke med GLS pakke shop og hent din pakke i en af de mere end 1600 pakke shops. Du vælger selv den pakkeshop som passer bedst til dig. Når pakken er på vej til den shop du har valgt, modtager du en e-mail og evt. SMS om at din pakke er undervejs. Medbring altid pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Du vælger selv hvor du vil hente din pakke og hvornår på dagen du vil hente den.

Privatadresse: Levering sker med GLS til din privatadresse. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, skal den afhentes på nærmeste GLS Pakke Shop.
 

Afhentning

Du har mulighed for at afhente dine varer på vores lager i Tranbjerg ved Aarhus. Du sparer herved portoen. 
Bestil og betal via byROSENBERGs hjemmeside og afhent varerne. 
Ring eller skriv gerne og aftal tid.

Adressen i Tranbjerg er: 
Kirkevænget 291
8310 Tranbjerg


Levering

Ved bestilling på hverdage inden kl. 14.00 sendes varerne samme dag. Normal leveringstid hos transportører er 1 - 2 hverdage. Under sommerferien, Black Friday og julehandlen kan der forekomme længere levering.
Ved bestillinger op mod en mærkedag, er vi naturligvis ekstra obs på, at din ordre kan komme frem og kontakter dig hvis det kan blive en udfordring. 

Hvis du ønsker levering til et hospital, er det også muligt. Det er vigtigt at skrive både afdeling og værelsesnummer, udover adressen. Derudover er det vigtigt at sikre, at modtageren fortsat er indlagt.
Vi sender primært varerne med GLS.
Er du eller modtageren ikke hjemme, bliver der lagt en seddel med kontaktoplysninger, så der kan aftales et nyt leveringstidspunkt. Er der igen ingen hjemme, sendes varerne retur.
Ved restordre, eller andre forhold hvor levering kan forventes forsinket, kontakter vi dig.   
 

Udbringning

Du har mulighed for at vælge gratis udbringning til områderne Tranbjerg, Mårslet, Solbjerg og Højbjerg ved Aarhus. Forvent en leveringstid på 1-2 dage. 
Man får ikke en besked efter købet omkring hvornår den bliver leveret. Hvis man ønsker bestillingen leveret på et bestemt tidspunkt/inden en bestemt dato, så skriv den venligst i beskedfeltet i bestillingen eller send en mail til sara@byrosenberg.dk.
Hvis der ikke er nogen hjemme ved leveringen, vil bestillingen blive placeret en sikker og forsvarligt sted på leveringsadressen.


Fortrydelses- og bytteret

Du eller modtageren af gaven har altid 30 dages fortrydelses- eller bytteret, når du handler på byrosenberg.dk. Fortrydelses- og bytteretten løber fra den dag, du modtager varen. Er der tale om gaver udvides denne frist til modtageren har fået sin gave – dvs. at du trygt kan købe din gave i god tid, da modtageren altid kan returnere varen op til 30 dage efter modtagelsen.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved sara@byrosenberg.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  

Varen returneres til:
by Rosenberg
Kirkevænget 291
8310 Tranbjerg

Tilknyttet fil: standardfortrydelsesformularen (193 kB)


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. 

Når du eller modtageren ønsker at returnere en vare, skal det indsendes til:
by Rosenberg
Kirkevænget 291
8310 Tranbjerg

BEMÆRK AT VI IKKE AFHENTER RETURPAKKER FRA PAKKESHOPS.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, undtagen leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som der er benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre at du som køber udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Udbetalingen finder sted når vi har modtaget varen og kontrolleret, at det lever op til reglerne for fortrydelsesret.

BEMÆRK ved navnegaver/gaver med navn; Varer, der er fremstillet efter en forbrugers specifikationer, eller som har fået et tydeligt personligt præg er ikke omfattet af fortrydelses- eller bytteretten.

Ved returnering af varer betaler køber for fragtomkostninger, og har ansvaret for forsvarligt indpakning. Vedlæg så vidt muligt også en kopi af din faktura og gem din postkvittering som dokumentation for at varen er sendt retur til os.

Du kan ikke returnere et køb ved blot at nægte modtagelse, uden samtidig at have gjort os opmærksomme på dette. Ved returnering af uafhentede pakker, tillægges et gebyr på 59,-, tilsvarende vores egen returfragt. Dette gælder ligeledes hvis du ikke afhenter din pakke i pakkeshoppen rettidigt. 

Ønsker du af få fremsendt din bestilling igen, er vi berettiget til at opkræve udgiften for forsendelsen igen.


Reklamationsret

Køb på byrosenberg.dk er selvfølgelig omfattet af 2 års reklamationsret. Det betyder, at du eller modtageren enten kan få varen repareret, ombyttet eller få pengene tilbage. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriseret indgreb. Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, at du eller modtageren har opdaget manglen ved varen.

Er varen ikke længere på lager, vil du eller modtageren blive tilbudt en lignende vare, eller få købesummen tilbagebetalt.

Når du eller modtageren ønsker at reklamere over en vare, skal det indsendes til:
by Rosenberg
Kirkevænget 291
8310 Tranbjerg

I forbindelse med reklamationer afholder byrosenberg returneringsomkostninger i rimelig omfang.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken:
- Beskrivelse af fejl og mangler.
- Kopi af fakturaen.

Husk altid at sende varen tilbage i original emballage, eller emballage i tilsvarende kvalitet, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine returneringsomkostninger.

Vi vil derudover gerne kontaktes på forhånd pr. telefon eller mail, men det er ikke et krav. 


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte sara@byrosenberg.dk eller på telefon 22564194. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr
 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå en aftale med os på byrosenberg.dk har vi brug for følgende oplysninger:
* Navn
* Firmanavn (Kun ved erhvervsomdeling)
* Adresse
* Telefonnummer
* E-mail adresse

Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Ved registrering af dine oplysninger:
Personoplysningerne registreres hos byrosenberg og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Direktøren for byrosenberg har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på byrosenberg er Sara Rosenberg Hedelund.
Oplysninger afgivet til byrosenberg.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: sara@byrosenberg.dk

Cookies

På byrosenberg.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. 


Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på byrosenberg.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamlet information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere byrosenberg.dk.

--------------
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15.04.2022