Om mig

Mit navn er Sara Rosenberg Hedelund, jeg er gift med Martin, er mor til Viggo og Malou, og så er jeg bonus mor til Oliver.

Jeg er uddannet Kosmetolog i 2008. Jeg har bred faglig og praktisk viden indenfor hud-og kropspleje, så du altid er sikret en proffesionel og rigtig behandling og vejledning hos mig.

Uddannet make up artist i 2011, og certificeret spraytan behandler i 2016. At være uddannet spraytanbehandler betyder at jeg har viden om de forskellige hudtyper, og ikke mindst hvilken farve der passer bedst til lige netop dig.

I 2020 blev jeg uddannet indenfor Brow- og lash lift.

Så er jeg i gang med at uddannet mig til CND negleteknikker, hvilket jeg bliver i 2022. Det er din sikkerhed for et højt fagligt niveau inden for gelenegle samt shellac.

 

Om klinikken

Du finder klinikken i forbindelse med vores hjem i Tranbjerg, som ligger ca 10 km. syd for Århus.

Min klinik er indrettet hyggeligt og intimt, så du kan føle dig ligeså hjemme som mig selv. Det er meget vigtigt for mig, at du føler dig tilpas i trygge omgivelser, når du kommer til din behandling.

Når du træder ind af døren, vil du straks kunne mærke den hjemlige stemning. Jeg har fyldt mine hylder op med lækre hudpleje produkter fra Sanzi beauty, så har du brug for hjælp og vejledning, til valg af de rigtige produkter, til lige netop din hud, så tager jeg gerne en snak om dette også.

Sikkerhed og tryghed er det vigtigste for mig, når du træder ind i min klinik. Derfor er jeg naturligvis proffesionelt uddannet i alle behandlinger, som jeg foretager, og jeg arbejder kun med professionelle produkter og redskaber.