Bryn og vipper

 

Mange vælger at få lavet bryn og vipper, da det gør hverdagen en del lettere. Du slipper for at bruge alt for meget tid på dine vipper og bryn om morgenen, da en behandling hos byROSENBERG, vil gøre det for dig. Jeg ved selv hvor meget velplejede bryn gør for et ansigt, og jeg vil gerne hjælpe dig med at skabe den helt rigtige form, samt farve, så du går glad ud af døren hver morgen. Alt efter om du ønsker et naturligt eller et mere markeret look, så vil jeg guide dig, så vi begge er helt tilfredse med resultatet.

 

 

Lash Lift

 

Det er vigtigt at du møder op med helt afrensede vipper. Det skyldes at de produkter jeg bruger til lash lift ikke kan trænge igennem øjenmakeup.

Lash lift er en behandling af dine vipper, som giver et naturligt løft. Dine vipper bliver buet, løftet og formet. Det er en behandling for alle, både med kraftige og tynde vipper, som ønsker et friskere look.Behandlingen holder 6-8 uger.

Sådan foregår din behandling

 

Brow lamination

 

Det er vigtigt at du møder op med helt afrensede bryn. Det skyldes at de produkter jeg bruger til brow lamination ikke kan trænge da øjenmakeup.

Brow lamination er en behandling som permanent former dine bryn. Alle hår bliver formet til at passe formen, på lige netop dit øje. Behandlingen er for alle, og giver en flot indramning af dit ansigt. Behandlingen holder 5-6 uger.

Sådan foregår din behandling

 

 

Farvning af bryn og vipper

 

Ønsker du at gøre det nemt for dig selv om morgenen, ved at slippe for at påføre mascara og brynfarve. Så kan en behandling som denne hjælpe dig.

Farvning af bryn og vipper kan virkelig gøre en forskel for dit ansigt, hvadenten du er til en kraftig farve, eller en helt naturlig farve. Vi bliver sammen enige om, hvilken farve der passer bedst til dig. Behandlingen holder uger.

Sådan foregår din behandling